2009. december 14., hétfő

Összetartozás




Amikor párban kérnek tőlem karkötőket, azokat akaratlanul is még nagyobb odaadással készítem. Egyszerű kis darabok, de mégis van valami szívderítő bennük. Két fiatal ezzel fejezi ki összetartozását. Nagyszerű érzés közreműködni, egy kis szeletkét kapok tőlük ajándékba az életükből.
Viseljétek mindketten nagyon sokáig! :)

Nem illik ehhez a bejegyzéshez, de annyira örülök, hogy muszáj leírnom. A csomózós portálomon eddig 10017-en regisztráltak! Bámulatos, hogy ilyen sokan érdeklődnek valamilyen szinten a csomózás iránt! Mindenkinek jó csomózást! :)
És szeretném megköszönni a sok-sok segítséget elsősorban Anitának, Giguskának, Serónak, Bogeecának, Rének (jaj, biztos kihagytam pár embert) és minden kedves csomózónak, aki tanácsaival, ötleteivel gazdagította a honlapot, magyarázta a betűs technikát, szóval tartotta a többieket, és a sok-sok szép fotót mindenkinek, aki megosztotta velünk az alkotását, örömét vagy bánatát, és persze hihetetlenül örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök a technika iránt!

4 megjegyzés:

Bogi írta...

Szép karkötők lettek és köszönöm, hogy engem is megemlítettél. :) Jól esik.^^ Remélem még sokszor ennyien fognak regisztrálni az oldalon. :)

soldi írta...

Köszi, Bogeeca! :)

Sunflower írta...

ÓÓÓÓÓ! Mi köszönjük áldozatos, fáradhatatlan munkádat! Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk! :-)

soldi írta...

Igen, szerintem is nagyon jó! Nem is gondoltam, amikor belefogtam, hogy ilyen sok embert érdekel... :))