2010. január 29., péntek

Táskalakóim



Eszterda kíváncsiságának eleget téve felfedem táskám tartalmát :)
Az egyszerűség híve vagyok, ez biztos látszik.
A táskám sötétbarna velúrbőr, a csizmám mellé vettem féláron még tavaly. Nagyon szeretem a velúr anyagot. Barna pénztárca, már vagy 2 éve nyúzom, mellé barna határidőnapló. A kulcstartóm sk makramé darab kenderzsinórral és üveggyöngyökkel, már eléggé viharvert szegény. 1 db alma a túléléshez, ezzel kihúzom délig. :))
Összehajthatós bevásárlószatyor a környezettudatosság jegyében: gagyi rossmannos, de praktikus, szép lila, és egy egyedi alkotást nem lenne szívem befogni hagymacipelésre...
Dezodor és ajakápoló, 2 db mobil (az egyik munkahelyi), tolltartó, fájdalomcsillapító (szerencsére nagyon ritkán kell alkalmaznom). Alulról iskolai könyvek, filctollak, füzet lóg a képbe - ezek foglalják a legtöbb helyet a táskámban (nyugi, azért hétvégén nem cipelem magammal! :))
Ez a hétköznapi menetfelszerelésem. Ha több holmit kell magammal vinnem, egy Mamis által készített jókora táskába pakolok, abba minden belefér! :)
Én pedig kíváncsi lennék: Jandó, Ildi-go, Nagycsili, persze, csak ha Ti is úgy akarjátok! :)

4 megjegyzés:

eszterda írta...

Köszi, hogy Beléd láthattam! gondoltam, hogy lesz valami dugdosott sk darab a tatyódban! Szép napot! Eszter

Manó írta...

Szia!
Megkérdezhetem hol lehet ilyen praktikus kis tolltartót szerezni? :)
Köszi!

soldi írta...

Kedves Manó!

Egy vidéki kis papírboltból való, teljesen átlagos darab. :) Szerintem bármelyik papírboltban kapsz ilyet vagy hasonlót. ;)

Manó írta...

Még sosem láttam ilyet, igaz célzottan nem is kerestem. Köszönöm szépen a választ! :)