2010. március 1., hétfő

Csomózóverseny


Már említettem, hogy van nekem egy régebbi (2006-ban indult) honlapom, ahol a csomózás alapjait lehet elsajátítani, van fent jó pár mintaleírás, s bárki, aki szintén ennek a hobbinak hódol, bemutathatja tudását, alkotásait.
Ezen a honlapon eddig évente hirdettünk csomózóversenyt, s mindig rácsodálkoztam, sok pályázó milyen kreatívan állt a témához.
Idén februártól új versenyt hirdettem. Minden hónapban meghatározott témában, témáról kell csomózott alkotást létrehozni. Első fordulónkat - a tél szépségei címmel - lezárva szeretném itt is megmutatni a győztes alkotásokat (a zsűrinek nem sikerült a kettő közül dönteni).

A felső képen Giguska csomózott könyvjelzője faágról lógó jégcsapokkal (egyedi minta, betűs technikával, apró gyöngyökkel kiegészítve).

Az alsó fotón Ildi-go csomózott fülbevalója, amit én Hókirálynő-fülbevalónak neveztem el. Gyönyörű, letisztult szín- és formavilág csiszolt gyönggyel, mintha jégből lenne.

A többi beérkezett alkotás is nagyon szép, ezúton is köszönöm nektek a részvételt! Az alkotások megtekinthetők a http://www.csomozott.gportal.hu/ oladalon.

További jó csomózást mindenkinek! :)

És a márciusi témánk is megvan: madárcsicsergés! :))

7 megjegyzés:

Bogi írta...

Ejj. Hát nem egy könnyű téma. :D Valami egyszerűbbre számítottam... most törhetem az agyam, hogy ebből mit lehet kihozni... :D

Ezúton is gratulálok amúgy a két nyertesnek és minden résztvevőnek. :)

bogeeca

Ildi-go írta...

Köszönöm, hogy teret adtál a versenyzésre és a találó nevet a munkámnak!

Sunflower írta...

Köszönöm én is a lehetőséget és gratulálok Minden résztvevőnek!

eszterda írta...

Tényleg nagyon szépek lettek! Hát ez az a terület, ami szintén nagyon tetszik! Ki tudja, ha egyszer, amikor 48 órából fog állni a nap, a lányok kirepülnek, én meg karosszékben ücsörgő mamika leszek, biztos én is bepróbálkozom!:))) Hajrá csomózók!

orsolya vanessza kiss írta...

Én valami törzsi dolognak gondoltam a mintáját a felső képnek.... nagyon szép!

Oribori írta...

Brigi!
Nagyon tetszenek a munkáid! Szeretem, ha gyöngyön kívűl más anyag is jelen van egy ékszernél! Szeretnélek meglepni valamivel! Nézz be hozzám!!!

NomyGirl írta...

Szerintem a fülbevaló a jobb.Nekem az nagyon tetszik.Majd én is készitek egyet.Legalabbis megpróbálom.