2010. április 21., szerda

Másoltam...



Kénytelen voltam saját magamat másolni a Magyar Posta "jóvoltából". Ezek eredetije tűnt el, most már hivatalosan is megkaptam az értesítést, hogy rossz helyre kézbesítették...
Tudom, hogy ott is emberek dolgoznak, s előfordul a hiba, de a magyarázataik annyira homályosak és egyik napról a másikra ellentmondóak voltak, hogy ettől vált gyanússá az ügy.
Visszatérítik a 400 Ft postaköltséget, s élhetek a kártérítési követeléssel, aminek átalánya 6000 Ft. Élni fogok vele :))))

Még annyit, hogy mindenkinek ilyen tündéri, kedves, szimpatikus vásárlót kívánok, mint aki megvásárolta az eredeti ékszereket. Remélem, ezek is tetszeni fognak (mivel képtelen vagyok kétszer ugyanolyat készíteni... :))

7 megjegyzés:

Sunflower írta...

Nagyon szépek! A postának meg ejnye-bejnye!!!

Noralkotás írta...

Nekem is nagyon tetszik az alkotásod és nagyon sajnálom, hogy így jártál a postával.
Már én is "rettegve" adok fel ékszert. Hihetetlen, amit művelnek!!!

Rora írta...

Mind a ketto nagyon szép

Jandó írta...

Hát, ez a posta nem semmi. Az ékszerek viszont gyönyörűek. Nem is csodálom, hogy megtetszettek valakinek útközben (na, ez csak rossz vicc volt). :)

inecsg írta...

Elég szomorú, hogy elkallódott a postán. Viszont gyönyörűek ezek az ékszerek!

soldi írta...

Köszönöm lányok! :) Az mondták a postán, hogy elvileg nem is lehetne így küldözgetnünk az ékszereket borítékban, csak értékbiztosítva... Most már 5ezer Ft feletti érték esetén így is teszek :))

juditsd írta...

nincs bosszantobb,mint mikor egyedi darabokat kolbaszol el a posta!:( Szepek az ekszereid!