2010. augusztus 24., kedd

Megrendelésre

Ezt a fülbevaló-karkötő szettet egy kedves vevő megrendelésére készítettük Melindával. Türkiz színű gyöngy volt a kérés, a többi nagyjából ránk volt bízva. A gyöngyök gyönyörűek lettek, Melinda mindig elkápráztat, amikor kibontom a küldött csomagjait. A fekete zsinór szépen kiemeli a gyöngyök ragyogó színét, s a pici ezüst kiegészítők teremtik meg az összhangot. Ma indult útnak, remélem, élőben is tetszeni fog a leendő tulajdonosnak! :)

9 megjegyzés:

Susu írta...

Nekem tetszene! ;)

Szilmarilla írta...

Én nagyon örülnék! Szeretném megkérdezni, hogy milyen zsinórt használsz? És hol lehet ilyen kínai csomó leírást lelni?

Sunflower írta...

Már vártam, hogy milyen gyönyörűséggel rukkolsz elő! Nem csalódtam! Jó páros vagytok!

Vikusz írta...

Gyönyörű! Én most kezdtem el a kínai csomózást, eddig egy pár fülit (amit elküldtem neked e-mailben :)) és 2db karkötőt készítettem. Nagyon jó ez a technika, csak sajnos sehol sem találok a karkötőkhöz jó kapcsot :/ De majd kutatok :)

Szilvia írta...

Engem is érdekelnének Melinda lámpagyöngyei. Vajon hol és milyen formában lehet rábukkanni a neten illetve felvenni vele a kapcsolatot? Köszönet a segítségért! És nagyon örülök, hogy sikerült a csomózott technikákba új dolgot (és gyönyörű dolgokat) alkotni. Üdv: Szilvi

soldi írta...

Igyekeztem e-mailben válaszolni, Szilvia, Melindát a meskán találod Bellisperennis néven! :)

sesame írta...

Nagyon szép! Az a középső gyöngy a kedvencem :) És jól megy hozzá a fekete :)

Szilvia írta...

Köszönöm a választ! Nem voltam benne biztos, hogy Bellisperennis ugyanő, de ezek szerint jó nyomon voltam. :-)
Szilvi

ameline írta...

Gyönyörűszép. Utánozhatatlan. Mind a gyöngyök, mind a csomók :) Egy ideje lesem a blogodat, ez az első alkalom, hogy megnéztem a régebbi bejegyzéseket is. Hát... csak gratulálni tudok! :)