2010. október 3., vasárnap

Ismét romantikázom :)


Először is volt kimaradva 4 db lila kerámia gyöngyöm. Aztán pár hete találtam gyönyörű halvány lila selyemzsinórt, tegnap pedig lilás színvilágú porcelán gyöngyöket fedeztem fel a szolnoki Kobra kreatív hobbi boltban (ez itt a reklám helye!!!). Végre összegyűltek az alapanyagok ehhez a szetthez! :))
A meskán megvásárolható.

11 megjegyzés:

Noralkotás írta...

Imádom!!! Annyira lágy, kedves, finom ékszert készítettél. Hozzám nagyon közel áll ez a színvilág.
Egyszerűen nem tudok betelni vele.
Gratulálok!!!!

soldi írta...

Köszi szépen! :) Sajnos a fotón egy kicsit szürkésre sikeredett a lila selyemzsinór, élőben szebb a színe. Az biztos, hogy nagyon romantikus lett! :))

Sunflower írta...

Számomra a Viktoriánus-időket idézi. Nagyon szeretem ezt az időszakot a kertekben is és a színekben is. Nagyon szép lett! Imádom!

sesame írta...

Nagyon szép harmonikus szett lett :)A kerámia gyöngy nagyon tetszik!

Belinda írta...

Gyönyörűséges! :)

Szilmarilla írta...

Hmmmm! Nagyon szép! Szeretem az árvácskát a színei miatt! És ez teljesen olyan árvácskás-bársonyos! nagyon tetszik!
Én is próbálkozom, most a legnagyobb gondom, hogyan gyömöszöljek át két selyemzsinórt egy lyukon! A tieid olyan könnyedek!

Lente Julcsi írta...

Szépségesek!!!

norono írta...

Csodás, egyszerű, finom, és minden részletében tökéletes!

tunde írta...

Szia Brigi!
Nagyon szépeket készítesz. Lehet kérni olyat, hogy ezt a fajta csomót a kreativvagyok.hu-n "leírod"? Nagyon szép és olyan praktikus, úgy tűnik, nem bomlik fel egykönnyen.

soldi írta...

Köszönöm szépen! :)
Szilmarilla, a szálak végét vágd le ferdén, hegyesre, s égesd meg egy kicsit öngyújtóval. Úgy már könnyebb. Ha még így sem sikerül, egy erős, enyhén hajlított dróttal rá tudod venni a szálakat, hogy bújjanak át a lyukon :))
Tünde, elképzelhető, de nem ígérem. Addig is keress rá a neten chinese knot néven. Itt a blogon is van egy link a kínai csomókhoz. :)

Mosolyrend Évi :) írta...

Szuper :)