2012. április 10., kedd

Hosszú...

...ideje nem írtam ide. Egészen pontosan fél éve, úgyhogy van mit pótolnom. A kézművesség területén egy nagy előrelépést tettem, a Szalay Könyvkiadónál megjelent a Csomózott ékszerek folytatása. Ez a kis füzet a makramé ékszerek világába kalauzol, s egyszerűen elkészíthető, látványos kiegészítők elkészítését tanítja meg a megszokott fázisfotókkal, s a lépésről-lépésre leírással. Szóval aki szívesen elsajátítaná a makramé ékszerkészítés alapjait, annak szeretettel ajánlom. Érdemes minél hamarabb felkeresni a kiadót, mert a Csomózott ékszerek is nagyon gyorsan elfogyott! :))


Itt a könyvbe is belelapozhattok:


8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a könyvedhez, és örülök, hogy él még a blogod. Amikor rátaláltam, nem volt aktív, de mégis feliratkoztam, mert nagyon tetszenek a karkötőid, főleg a bőrök :)
    Üdv: Márti

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Márti! :)
    Én is bízom benne, hogy újra tudok éledni, nem könnyű mostanság beilleszteni a mindennapjaimba, de azon leszek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Brigi!
    Nagyon örülök az új könyvnek, ha megjelenik nálunk is, meg fogom vásárolni. (:
    Nagyon remélem, hogy itt is sikerült gyakrabban új bejegyzést létrehoznod, hisz nagyon szeretem a műveidet, s nem utolsó sorban, neked köszönhetően ismertem ki a csomózás tudományát. (:
    Nekem a kedvenceim a gyöngyös csomózott kiegészítőid, bár tudom, újabban már inkább más technikákat használsz. (:
    Minden jót!
    Isa

    VálaszTörlés
  4. Ezt a szép, hasznos füzetet meg fogom venni. Gratulálok, és köszönöm...

    VálaszTörlés
  5. Annyira tudtam, hogy ezért tűntél el. :D Gratulálok az újabb kötethez! :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok!
    Már két hete megvettem!
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálunk, ez aztán termékeny blogszünet volt! :o)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen! :)
    Igazából a munka nagy része még őszre esett. Teca, remélem, haszonnal forgattad, és Isa, Tulipánt, remélem, Ti is! :)
    Igyekeztem olyan darabokat beleválogatni, amiket akár gyerekekkel is el lehet készíteni közösen. Még viszonylag friss, úgyhogy ezután várom a visszajelzéseket. :))

    VálaszTörlés