2010. február 3., szerda

Mégiscsak szép ez a nap!!! :))




Alaposan megfáztam. Megtartottam az óráimat, aztán úgy ültem végig a félévi értekezletet, hogy már a környékemben ülő kollégáim zsepikészletét is elhasználtam...
Az értekezlet olyan sokáig elhúzódott, hogy már a postára sem tudtam beszaladni a Melinda által küldött újabb gyöngycsomagért. Pedig úgy számoltam, hogy ma biztos megérkezett!
Hazaérve szomorúan, csalódottan nyitottam az ajtót, s az ebédlőasztalon 3 db! csomag várt (amiknek átvételét a kedvesem huncut módon eltitkolta a telefonban): 1 adag csodálatosan gyönyörű gyöngy Melindától, a meskás rendelésem Varga Ildikótól és a P.I.F. ajándék Mismouth-tól! :))
Fotót Mismouth ajándékáról készítettem, ennél jobban el sem találhattad volna az ízlésemet! A két kedvenc színem, a lila és a zöld! Nagyon szép könyvjelző organzából és fém medállal, gyöngyökkel - nagyon csajos darab, imádom! A levendulának pedig még így t...-san is érzem a finom illatát! :)
Köszönöm szépen mindhármótoknak a gyönyörűségeket!

5 megjegyzés:

Bogi írta...

Hű, micsoda szépségeket kaptál. :)

Sunflower írta...

Nagyon szépségesen szépeket kaptál! Gratulálok!

t®eb♥®etta írta...

Gyönyörü:D

t®eb♥®etta írta...

Gyönyörü ajándékot kaptál:D
Bocs ,hogy 2x!:)

Mismouth írta...

Hűűűhaaaa :D

De örülök, hogy megkaptad, és hogy tetszik, és hogy kedves módon teljesítetted kérésem :) Engedelmeddel elviszem a képeket :$

Lassan én is 'újraéledek' :D

Puszi!!!